Dobrodosli na Maicon Forum!

Ako se niste registrovali pozeljno bi bilo da to uradite ,a ako jeste samo se uogujte.

Zasto se registrovati?:
-Mnogo toga se moze nauciti!
-Razmjeniti savjete,iskustva sa ostalim clanovima foruma!
-Potraziti pomoc u bilo kom segmentu!
-Registrovani clanovi vide mnogo vise foruma od gostiju ,a ti forumi su mnogo poucnji pa su zato i zasticeni od gostiju.

*Registracija je kratka i traje svega 30 sekundi!

Pozdrav!

Join the forum, it's quick and easy

Dobrodosli na Maicon Forum!

Ako se niste registrovali pozeljno bi bilo da to uradite ,a ako jeste samo se uogujte.

Zasto se registrovati?:
-Mnogo toga se moze nauciti!
-Razmjeniti savjete,iskustva sa ostalim clanovima foruma!
-Potraziti pomoc u bilo kom segmentu!
-Registrovani clanovi vide mnogo vise foruma od gostiju ,a ti forumi su mnogo poucnji pa su zato i zasticeni od gostiju.

*Registracija je kratka i traje svega 30 sekundi!

Pozdrav!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My Frend-prevod

Ići dole

My Frend-prevod Empty My Frend-prevod

Počalji od Maicon Uto 08 Dec 2009, 7:33 pm

Moj Prijatelj

Moje projateljstvo sa Kathy je bilo pravo prijateljstvo.Ona me je nasmijavala i cinila je da se osjecam pozeljnom.Ona me je nasmijavala.Razumjevala me je.Sve smo radile zajedno.Bilo je jedva vremena kad je ona bila previse zauzeta da bi me vidjela.Ako sam ja zeljela,cak iako je bilo samo za setnju,ona je uvijek bila tu.Imali smo 16 godina kad smo se upoznali u lokalnom koledzu i obje smo isle na isti kurs.Bila sam jako nervozna taj dan kad sam pocela i Kethy je bila prva osoba sa kojim sam pricala.Ona je bila zabavna,bila je zivahna i bila je sigurna u sebe. To nije bilo savrseno prijateljstvo.Vjerovatno nema tako nesto kao savrseno prijateljstvo osim u knjigama.Tesko je reci sta je bilo lose sa tim.Postoje dvije stvari koje ti moram reci.I jedna i druga su dovoljne da objasnim sta je bilo lose izmedju nas.Obje zajedno je dovelo nese prijateljstvo do kraja.Naucila sam jako brzo da je nas odnos bio ,da je Kethy bila ljubomorna.Ona nije viljela da misli da ja imam nesto sto ona nije imala.Mi smo se jako zabavljali iduci u soping,ali ako sam kupovala haljinu za zurku i ako je ona mislila da je moja haljina bila bolja od njene , ona bi odjednom rekla:‚‚Mislim da smo obje pogrijesile u vezi te haljine.Izgledaj malo jeftino zat ne?" Drugi problem je bila moja mama.Ona je mislila da je Kathy prosta.Ona je mislila da Kathy ima los utcaj na mene.Ona cak nije voljela Kethy nacin pricanja.Nije da sam bila nesto posebno.Niti sto su bili moji roditelji.Ali mama nije voljela Kathy i gledala ju je sa visine i stalno mi je govorila da je prestanem vidjati.Vjerovatno je to zbog toga sto je Kathy bila drustvena i komunikativna sa skoro svima.Vjerovatno da je cak i moja mama bila ljubomorna na to,jer mama je kao ja : Stidljiva i rezervisana!
Maicon
Maicon
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu