Pocasni Clanovi!
:: Dobro Dosli
Strana 1 od 1
Pocasni Clanovi!
Pocasni Clanovi vide jedan forum vise od obicnih clanova,a taj forum je namjenjen za Muzicare!
Za grupu "Pocasni Clanovi" potrabno vam je da svirate neki instrument ili pjevate. zasto?
Zato sto u tom djelu foruma (koji vide samo pocasni clanovi) se govori o Muzici ( vecinom o akordima pjesama i jos po nesto).
"Ja sviram "frulu" i zelim da postanem clan te grupe,ali ne znam kako ?"
Lako = Btno je da ste registrovani i da posaljete Privatni poruku meni tj. Maicon -u!
text poruke bi trebao da glasi ovako :
Da kazete sta svirate , koliko dugo svirate , imate li zelju da ucite nesto svirati(ako ste pocetnik), ...
I nesto o sebi!
OVAJ DIO FORUMA JE NAMJENJEN PRETEZNO ZA POCETNIKE U SVIRANJU!
Dobro bi bilo da se javi i neko ko ima iskustva i ko svira duze vremena da podjeli savjete sa nama !
Ako ima neko takav ,neka se javi meni i postace Pocasni clan!
P.S. trazimo nekoga ko zna nesto o teoriji pjevanja tj. nekoga ko moze da nam kaze nesto sto je bitno u vezi pjevanja
Dobro Dosli!
Za grupu "Pocasni Clanovi" potrabno vam je da svirate neki instrument ili pjevate. zasto?
Zato sto u tom djelu foruma (koji vide samo pocasni clanovi) se govori o Muzici ( vecinom o akordima pjesama i jos po nesto).
"Ja sviram "frulu" i zelim da postanem clan te grupe,ali ne znam kako ?"
Lako = Btno je da ste registrovani i da posaljete Privatni poruku meni tj. Maicon -u!
text poruke bi trebao da glasi ovako :
Da kazete sta svirate , koliko dugo svirate , imate li zelju da ucite nesto svirati(ako ste pocetnik), ...
I nesto o sebi!
OVAJ DIO FORUMA JE NAMJENJEN PRETEZNO ZA POCETNIKE U SVIRANJU!
Dobro bi bilo da se javi i neko ko ima iskustva i ko svira duze vremena da podjeli savjete sa nama !
Ako ima neko takav ,neka se javi meni i postace Pocasni clan!
P.S. trazimo nekoga ko zna nesto o teoriji pjevanja tj. nekoga ko moze da nam kaze nesto sto je bitno u vezi pjevanja
Dobro Dosli!
Maicon- Administrator
:: Dobro Dosli
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu